Κατηγορίες

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ
Κωδικός Προϊόντος: 31005
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 9,00€
Ποσότητα:  

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΒΑΦΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ;

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΓΙΟΤΗΤΑ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ;

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΖΩΗ ΣΤΗ... ΖΩΗ ΜΟΥ;

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ;

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΣΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΑΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ, ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΠΟΙ ΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΚΟΙ. ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ. ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ Ο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΓΑΠΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΓΑΠΗΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΕΡΗΜΟΥ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΩΝ.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ( ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ) ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.  

ΣΕΛΙΔΕΣ 164

ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ  ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Copyright© 2013 Ορθόδοξον Ίδρυμα "Ο Απόστολος Βαρνάβας" | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster