Κατηγορίες

Ο ΗΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ο ΗΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
Κωδικός Προϊόντος: 10019
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 8,50€ 7,65€
Ποσότητα:  

 Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ-ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ.

ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΥΡΙΝΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΣΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΛΗΦΘΗ...ΚΑΘ' ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ "ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΑ".

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑ ΩΣ ΣΤΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ. ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΕΛ. 264, ΑΡΧΙΜ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΖΙΟΜΠΟΛΑ.

Copyright© 2013 Ορθόδοξον Ίδρυμα "Ο Απόστολος Βαρνάβας" | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster