Κατηγορίες

Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ  Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Κωδικός Προϊόντος: 00017
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 4,00€
Ποσότητα:  

Τον γέροντα Παϊσιο τον γνωρίσαμε γύρω στα 1970.

Θαυμάσαμε τα χαρίσματα και την σοφία που του έδωσε ο Θεός, γιατί όταν μιλούσε μετέδιδε χαρά και χάρη. Μετέδιδε παρηγοριά και στήριγμα στις κουρασμένες ψυχές, δεν πρόσθετε στενοχώρια στη στενοχώρια. Ήταν όντως σοφός, τοποθετημένος από τον κύριο να ρίχνει βάλσαμο στις ψυχές των Χριστιανών. Μπορούσε να διακρίνει κανείς στον γέροντα αυτό τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος.

Σπουδαίος και άνετος ομιλητής, με ωραίο και πλούσιο λόγο σε περιεχόμενο δίχως να κάνει σφάλματα κατά την χρήση του λόγου, καθώς είναι γνωστό, όποιος διδάσκει και ομιλεί κάνει μεγάλα λάθη. Ο Άγιος γέρων γνώριζε καλά τι έπρεπε να πει, έτσι ο ο γέροντας αυτός ομιλούσε στους επισκέπτες με χαμόγελο, με ελαφρό χιούμορ, με σωστό και μετρημένο τρόπο και χωρίς να σφάλλει σε όσα έλεγε.

Έτσι κι εμείς στην εικοσαπενταετή μας γνωριμία, αφού είδαμε πόσο ενδιαφέρον υπάρχει για στοιχεία πνευματικά γύρω από γέροντες σαν τον πατέρα Παϊσιο και τον πατέρα Πορφύριο, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε τις πολύχρονες μας σημειώσεις, σημειώσεις που έχουν πρώτα εντυπωσιάσει εμάς βαθειά, ώστε έμειναν χαραγμένες ανεξίτηλα μέσα στη μνήμη μας για δεκάδες χρόνια γιατί μεταδίδουν χάρη, χαρά, ειρήνη και αιώνιες ελπίδες.

Είναι δε όλες πρωτότυπες και ανέκδοτες.


ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ - 30 χρόνια πριν την αγιοποίηση του!!!

ΣΕΛΙΔΕΣ 112

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 20 Χ 28

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ‘’Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ’’

 

Copyright© 2013 Ορθόδοξον Ίδρυμα "Ο Απόστολος Βαρνάβας" | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster