ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

- Οι πολλές δημοσιεύσεις σε εφημερίδες επέφεραν υπερβάλλοντα έσοδα στο ταμείο του ιδρύματος και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στις αναγκαίες από καιρό επανεκδόσεις μας.

 

Το 2023 επανεκδώσαμε ήδη τα εξαντλημένα βιβλία:

 

‘’ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΑΥΤΟΥ’’,

ΑΓΙΑ ΞΕΝΙΑ Η ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ’’,

‘’Ο ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗΣ ΝΕΟΪΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ’’,

‘’ΑΙ ΑΓΙΑΙ ΤΕΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ’’, ενώ ήδη βρίσκονται στο βιβλιοδετείο τα βιβλία:

''ΑΣΚΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΒΒΑ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ'',

‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ’’,

‘’Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ’’,

‘’ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ’’ και

‘’ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ΒΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ’’ του Αντιπροέδρου μας Αρχιμ. Νεκτάριου Ζιόμπολα. 

 

Στις αρχές του έτους επίσης ήδη σχεδιάζουμε την επανεκτύπωση του υπό εξάντληση Εγκολπίου μας ‘’ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ’’.

Το 2023 επίσης αξιωθήκαμε να δημιουργήσουμε την ‘’ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΥ και ΤΑΙΝΙΩΝ σε μορφή DVD’’ του ιδρύματος - όνειρο πολλών ετών, ενώ στα άμεσα σχέδια μας είναι και η σταδιακή αναβάθμιση των κινηματογραφικών ταινιών της παραγωγής μας ‘’ΕΛΠΙΣ ΦΙΛΜ’’, με σύγχρονο τελεσινέ σε 4Κ-Hight Definition.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν και στηρίζουν οικονομικά τις δραστηριότητες του ‘’Ορθοδόξου Ιδρύματος ο Απόστολος Βαρνάβας’’, να είστε βέβαιοι αγαπητοί/ές ότι η Διοικούσα επιτροπή πράττει και τώρα αλλά θα πράξει και στο μέλλον αυτά που πρέπει για την μακροημέρευση και την ανέλιξη της ήδη 49χρονης προσφοράς και πορείας του.

 

Όσοι/ες μπορείτε και θέλετε να συμμετέχετε ενεργά και οικονομικά στην επίτευξη των παραπάνω στόχων μας, μπορείτε να βρείτε οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο της ηλεκτρονικής σελίδας μας: https://www.apostolosvarnavas.gr/index.php?route=information/information&information_id=11

 

Ευχόμαστε ''Χρόνια Πολλά'' με υγεία και το νέο έτος να φέρει ειρήνη στις ψυχές μας, σε όλο τον κόσμο κι ευλογία σε όλους μας.

 

‘’ Κύριε… Σκέπασον ἡμᾶς ἐν τῇ σκέπῃ τῶν πτερύγων σου. Ἀποδίωξον ἀφ' ἡμῶν πάντα ἐχθρὸν καί πολέμιον. Εἰρήνευσον ἡμῶν τὴν ζωήν. Κύριε, ἐλέησον ἡμᾶς καί τὸν κόσμον σου, καί σῶσον τάς ψυχάς ἡμῶν, ὡς ἀγαθὸς καὶ φιλάνθρωπος.’’

 

Με εκτίμηση

Εκ της Διοικούσης Επιτροπής

ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΔΡΥΜΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

 

- Τα Εγκόλπια μας, ‘’Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ”, ‘’Η ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΙΣ’’, ‘’Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ & ΤΟΥ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ’’, ‘’ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ & ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ’’ έχουν ήδη παραδοθεί και αναμένεται να κυκλοφορήσουν ως ένθετα στην εφημερίδα ‘’ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ’’.

 

- Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το βιβλίο μας ‘’Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ. Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ” θα κυκλοφορήσει σε όλη την επικράτεια ως ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

- Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το βιβλίο μας ‘’Ο ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΣΕΒΑΣΜΑΤΑ’’ θα κυκλοφορήσει σε όλη την επικράτεια ως ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

- Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το βιβλίο μας ''ΒΙΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ'' κυκλοφόρησε σε όλη την επικράτεια ως ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

- Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το βιβλίο μας ''ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΑΒΒΑ ΗΣΑΪΟΥ'' κυκλοφόρησε σε όλη την επικράτεια ως ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

- Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το βιβλίο μας “Η ΟΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑ'' του Αναστασίου Καραγιάννη νυν Λογγίνου μοναχού, κυκλοφόρησε σε όλη την επικράτεια ως ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

- Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το βιβλίο μας Ο ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Ο ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ” κυκλοφόρησε σε όλη την επικράτεια ως ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

- Την Μεγάλη Παρασκευή 14/04/2023, το Εγκόλπιο μας “Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΘΡΗΝΟΣ” κυκλοφόρησε σε όλη την επικράτεια ως ένθετο σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

 

- Στις 23/05/2023 απεβίωσε ο επί πολλά έτη διατελέσας μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Ορθοδόξου Ιδρύματος ο

Απόστολος Βαρνάβας και συνιδρυτής (μαζί με τον π. Νικόδημο) της Π.Ε.ΦΙ.Π. και Πρόεδρός της εξ αρχής έως το 2020, αείμνηστος

Αντώνιος Ευ. Αντωνίου. Αιωνία του η μνήμη.

 

- Εκοιμήθη στις 11 Αυγούστου 2021 ο Μιχαήλ μοναχός (κατά κόσμον Μιχαήλ Χατζηιωάννου) Πρόεδρος και Ιδρυτής του "Ορθοδόξου Ιδρύματος ο Απόστολος Βαρνάβας", μετά από 46χρονη αδιάλειπτη προσφορά μέσω του ιδρύματος, προς το ευσεβές κοινό στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην απανταχού ομογένεια.

Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο, Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 11:00 π.μ. στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, θέση Καρελλά, Κορωπίου Αττικής.

Σημαντική επισήμανση: Με ρητή εντολή του π. Μιχαήλ τέως Προέδρου αλλά και Ιδρυτή του ιδρύματος, το ''ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΔΡΥΜΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ'' θα συνεχίσει και την λειτουργία του αλλά και κατά δύναμιν το έργο του.

Αναπαύσου εν ειρήνη π. Μιχαήλ, μεγάλο και θεάρεστο υπήρξε το έργο σου και θα συνεχιστεί.

 

- Ανακοίνωση: 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΛΟΓΩ  ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ, ΤΣΙΜΙΣΚΗ 37 - ΑΘΗΝΑ,

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

 

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ

www.apostolosvarnavas.gr

e-mail: apostlevarnavas@gmail.com

ΤΗΛ: 210 3622529, 10 π.μ - 3 μ.μ

ΚΙΝ: 6978358730

FAX: 210 3608289

 

- Ανακοίνωση: 03/11/2020

Έγινε επανέκδοση των βιβλίων: ''ΑΣΚΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΒΒΑ ΙΣΑΑΚ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ'',  ''ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ'' , ΜΙΚΡΟΝ & ΜΕΓΑ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟΝ'' και ''ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ''.

Επίσης εκδόθηκε''ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2021'' τσέπης με θέμα την προσευχή.

Επίσης ενημερώνουμε:

α) Ότι ο ιδρυτής και πρόεδρος του ιδρύματός μας π. Μιχαήλ, κατά κόσμον Μιχαήλ Χατζηϊωάνννου, εκάρη μοναχός!!!

β) Ότι το Ίδρυμά μας πάρά τις αντίξοες συνθήκες και τις δύσκολες στιγμές που περνά το έθνος μας αλλά κι ολόκληρος ο κόσμος συνεχίζει, κατά δύναμιν, τις δραστηριότητές του κανονικά.

γ) Ότι βρισκόμαστε σε αναζήτηση πόρων ώστε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατόν στην σταδιακή τεχνική αναβάθμιση - τελειοποίηση των μοναδικών παγκοσμίως ορθόδοξων ταινιών μας, μέσω των νέων τεχνολογιών (Hight definition, multiple language) αλλά και στην επανέκδοση των Βίων  Αγίων μας καθώς λόγω της μέχρι τώρα δωρεάν διανομής, οι περισσότεροι βίοι μας έχουν εξαντληθεί .

Ευχαριστούμε τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά που από το 1975 στήριξαν και στηρίζουν το ιεραποστολικό μας έργο.

Με εκτίμηση

Η Διοικούσα Επιτροπή

ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

Copyright© 2013 Ορθόδοξον Ίδρυμα "Ο Απόστολος Βαρνάβας" | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster