Χορηγίες - Δωρεές

Το ίδρυμά μας λειτουργεί από το 1975 με αδιάλλειπτη και αναγνωρισμένη προσφορά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ενώ ουδέποτε έχει λάβει κρατική επιχορήγηση. 

Σήμερα, εν μέσω της οικονομικής κρίσης και για λόγους βιωσιμότητας, αναγκαστήκαμε να περιορίσουμε τις δραστηριότητες εκτύπωσης και της διανομής εντύπων στα άκρως αναγκαία, επίσης σταματήσαμε προσωρινά τις νέες παραγωγές των τόσο ωφέλιμων και οικονομικά προσιτών θρησκευτικών ταινιών.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε, συμμετέχοντας κι εσείς στο έργο μας:

Μπορείτε να προμηθεύεστε Λειτουργικά και Βίους Αγίων σε ποσότητες προς διανομή, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο κι εσείς στην ιεραποστολή ή να προμηθεύεστε από μας ότι άλλο διαθέτουμε προς πώληση (βιβλία , dvd, αγιογραφίες κλπ). 

Επίσης όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα και το επιθυμείτε, μπορείτε να γίνετε μόνιμοι ή περιστασιακοί χορηγοί του ιδρύματός μας καταθέτοντας επωνύμως ή ανωνύμως όποιο ποσό επιθυμείτε στον παρακάτω λογαριασμό του ιδρύματός μας. 

ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΔΡΥΜΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ  (Ν.Π.Ι.Δ. - ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ)

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 

IBAN: GR 4201717490006749116517593

SWIFT-BIC : PIRBGRAA

Υ.Γ: Σημειωτέον ότι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, οι δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα που υπερβαίνουν συνολικά τα 100 ευρώ ετησίως, φοροαπαλάσσονται με μείωση φόρου 10% επί των ποσών της δωρεάς και καταχωρούνται στους κωδικούς 059-060 του εντύπου Ε1 της ετήσιας φορολογικής δήλωσης.

Copyright© 2013 Ορθόδοξον Ίδρυμα "Ο Απόστολος Βαρνάβας" | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster