ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΩΡΕΕΣ

Το ίδρυμά μας λειτουργεί από το 1975 με αδιάλλειπτη και αναγνωρισμένη προσφορά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σήμερα, εν μέσω της οικονομικής κρίσης και για λόγους βιωσιμότητας, αναγκαστήκαμε να περιορίσουμε τις δραστηριότητες εκτύπωσης και της διανομής εντύπων στα άκρως αναγκαία, επίσης σταματήσαμε προσωρινά τις νέες παραγωγές των τόσο ωφέλιμων και οικονομικά προσιτών θρησκευτικών ταινιών.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε:

Βρισκόμαστε σε αναζήτηση πόρων ώστε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατόν στην σταδιακή τεχνική αναβάθμιση - τελειοποίηση των μοναδικών παγκοσμίως ορθόδοξων ταινιών μας, μέσω των νέων τεχνολογιών (Hight definition, multiple language) αλλά και στην επανέκδοση των Βίων Αγίων μας καθώς λόγω της μέχρι τώρα δωρεάν διανομής, οι περισσότεροι βίοι μας έχουν εξαντληθεί.

Μπορείτε να γίνετε περιστασιακοί χορηγοί του Ιδρύματός μας επιδοτώντας την έκδοση όποιου βίου αγίων από αυτούς που είναι σε έλλειψη επιθυμείτε, με αντάλλαγμα την προμήθεια μιας ποσότητας από αυτά βιβλία για δωρεάν διανομή, μπορείτε επίσης να ''υϊοθετήσετε'' μια ταινία για την τεχνική της αναβάθμιση (εικόνα υψηλής ευκρίνειας & επιλογή  γλώσσας υποτίτλων), μπορείτε ακόμα να προμηθεύεστε Λειτουργικά, Βίους Αγίων, πλαστικοποιημένα εικονάκια κλπ. σε ποσότητες προς διανομή, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο κι εσείς ενεργά στην ιεραποστολή μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Ιδρύματός μας, έχουμε και την δυνατότητα να αποδεχθούμε  τυχόν χρηματικές εισφορές - χορηγίες ακόμα και χωρίς αντάλλαγμα,καθώς το άρθρο 5 του καταστατικού μας χαρακτηριστικά αναφέρει: " Μεγάλοι ευεργέται του Ιδρύματος ανακηρύσσονται οι προσφέροντες προς τούτο ποσά άνω των 500.000 δραχμών (1500 ευρώ), ευεργέται οι προσφέροντες από 50.000 έως 500.000 δραχμών (150 έως 1500 ευρώ) και δωρηταί οι προσφέροντες ποσά μέχρι 50.000 δραχμών (150 ευρώ)''.

ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΔΡΥΜΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ  (Ν.Π.Ι.Δ. - ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ)

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 

IBAN: GR 4201717490006749116517593

SWIFT-BIC : PIRBGRAA

Υ.Γ: Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, οι δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα που υπερβαίνουν συνολικά τα 100 ευρώ ετησίως, φοροαπαλάσσονται με μείωση φόρου 10% επί των ποσών της δωρεάς και καταχωρούνται στους κωδικούς 059-060 του εντύπου Ε1 της ετήσιας φορολογικής σας δήλωσης.

Ευχαριστούμε τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά που από το 1975 στήριξαν και στηρίζουν το ιεραποστολικό μας έργο.

Με εκτίμηση

ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

Copyright© 2013 Ορθόδοξον Ίδρυμα "Ο Απόστολος Βαρνάβας" | Designed by SBZ | Hosted by FREEextra.com | Contact to webmaster